PESTRA IZBIRA LED SVETIL IN DODATKOV

Obratovalni čas skladišča:

ponedeljek – četrtek: 7.00 – 15.30, petek: 7.00 – 13.00

na naslovu Klanc 85, 3204 Dobrna

Lahko pa nas pokličete na 068 683 549 ali nam pišete na elektronski naslov info@greenlight.si.

Prijetno surfanje vam želimo.

light

O spletni trgovini GreenLight.si

Greenlight.si je specializirana spletna trgovina za poslovanje z LED svetlobnimi viri.

Tukaj, na enem mestu, po ugodnih cenah, lahko kupite vse vrste LED razsvetljave: LED žarnice, LED reflektorje, LED cevi, LED dekorativne trakove, LED svetila, LED industrijske razsvetljave, svetovno znanih imen, brez eksperimentiranja z “no-name” izdelkov dvomljive kakovosti in učinkovitosti.

Naš cilj je nenehno povečevati obseg, upoštevajoč vaše želje, predloge in potrebe za gospodarstvo in zdravje varnih LED izdelkov.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali o pravilni izbiri LED osvetlitev za vaš dom ali pisarno, ki lahko zagotovi velike prihranke pri računih za elektriko, hkrati pa bo vaše življenje bolj zdravo.

Svetovanje

Za kar se da najboljše vzdušje doma, na vrtu, v pisarni ali skladišču je moč in temperatura svetlobe zelo pomembna. Mi vam na podlagi vaših želj z veseljem svetujemo in pomagamo najti najboljše rešitve. KONTAKT

Solarna svetila

Solarne svetilke so so idealne za  osvetlitev vrta, terase, dvorišča ali ceste. Solarne svetilke so odlična izbira za lokacije, kjer nimate dostopa do električne energije. Našo ponudbo najdete TUKAJ.

has been added to your cart.
Checkout