G

LED sijalka E27 9W RGB+CCT 850lm SMART Mi-light

34,21  Brez DDV: 28,04  Brez DDV: 0,00 

SKU: ML-FUT012

Opis

Opis:

  • Gre za pametno RGB+CCT GU10 LED sijalko, iz serije Mi-light, ki se napaja iz omrežja AC100-240V in spada v družino izdelkov najvišje kakovosti. Zahvaljujoč tej sijalki bo vaš dom ali vaše podjetje sijalo z resnično ekonomično in ekološko razsvetljavo. Ta izdelek ima nit, ki se prilega številnim svetilkam na trgu. S spremembo žarnice iz klasike v zelo moderno LED sijalko, lahko le pridobite.
  • Podnožje sijalke je primerno za okov E27. Sveti z močjo 9W in s svetilnostjo 850lm, pri čemer sveti pod kotom 220°.
  • Koeficient reprodukcije barv je CRI>80, kar zagotavlja visoko kakovost barvnega uglasitve.
  • S pomočjo uporabe radio-frekvenčnega daljinskega upravljalnika, na maksimalni razdalji 30m, je mogoče spremeniti tako intenzivnost svetlobe, barvo, kot tudi način delovanja. Svetlobni tok ima različico RGB in/ali tople ali hladne bele barve.
  • Sistem Mi-light je zelo preprost pri vsakodnevni uporabi. Mi-lightove sijalke, ki jih uporabljajo v domu, lahko združimo, pri čemer ni pomembno njihovo število v skupini. Dodeljene so enemu upravljalniku z daljinskim upravljalnikom. Skupine so lahko raznolike. To sijalko lahko uporabim za vse svetilke v prostoru ali, na primer, samo za stropne svetilke ali na mizah. V ta namen lahko uporabimo tudi svoje pametne telefone android ali iOS, ki nam zahvaljujoč aplikaciji WIFI – SMART TUYA omogočajo zelo enostavno upravljanje in uporabo.
  • Dodatna prednost uporabe te sijalke je možnost uporabe RGB variante. Zahvaljujoč temu si lahko sami izbiramo topel ali hladen odtenek bele barve. To je še posebej pomembno za podjetja, kjer je veliko odvisno od razpoloženja, zgrajenega s pravo svetlobo.
  • Za svetlobne vire Mi-Light je značilna tudi zelo visoka življenjska doba, ki je ocenjena na 50.000 ur osvetlitve, ki v praksi daje do 25 let zadovoljive uporabe popolnoma ekološkega svetlobnega izdelka.
  • Lahko služi za glavno notranjo razsvetljavo ali pa zgolj v dekorativne namene oz. okras.

Delovala bo kjerkoli jo boste potrebovali, zato je primerna za stanovanjske prostore: dnevne sobe, spalnice, otroške sobe itd., poslovne prostore, hotele, razstavne prostore, itd.

 

V naši ponudbi najdete tudi daljinske upravljalnike za to sijalko. Ponudbo najdete v kategoriji Upravljalniki, kontrolerji in zatemnilniki.

 

 

Dodatne informacije

Moč

9W

Funkcije

RGB+CCT sprememba barve, zatemnitev, avto-transmisija in samodejna sinhronizacija (nadzor enega daljinskega upravljalnika z neomejenim številom gonilnikov), 9 dinamičnih načinov osvetlitve

Energijska učinkovitost

G

Mere

Ø74×137 mm

Svetilnost

850lm

Kot svetilnosti

220°

Poraba

9kWh/1000h

Priključna napetost

AC100-240V

Svetlobni tok

LED

Način komuniciranja s sijalko

– z 2,4GHz daljinskim upravljalnikom ali
– preko WIFI – SMART TUYA aplikacija, ki deluje s tujimi glasovi, kot so Alexa, Siri, Alisa, Google Assistant glasovnih pomočnikov, itd.

Frekvenca prenosa

2,4GHz

Oddajna moč

6dBm

Kompatibilnost

FUT089, FUT088, FUT092,  FUT096, FUT087, FUT006, FUT007, FUT091, B8, B0, B3/T3, B4/T4, B2/T2, B1/T1, WL-Box1

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

IP ZAŠČITA

IP20

Garancija (meseci-m)

12m