G

LED sijalka GU10 5W 400lm 120° SMART RGB+WW+CW zatemnilna

14,15  Brez DDV: 11,60  Brez DDV: 0,00 

SKU: LVT-0814

Opis

Opis:

  • Ta RGB+CCT LED sijalka, s podnožjem GU10, predstavlja sodoben vir svetlobe, ki ga lahko nadziramo preko pametnega telefona kjerkoli po svetu, kjer imamo dostop do WI-FI.
  • Predstavlja sodobno rešitev z inovativno LED tehnologijo (vsebuje LED SMD 2835), za katere je značilna visoka učinkovitost svetlobnih parametrov, zvesta barvna reprodukcija osvetlitvenih predmetov in izjemno dolga vzdržljivost.
  • S to sijalko nikakor ne morete zgrešiti, saj ima toliko opcij, da lahko v hipu pričarate osvetlitev prostora po vašem počutju. Nudi vam tako možnost barvne osvetlitve, kot vse tri opcije bele barve: toplo belo, nevtralno belo in hladno belo barvo. Tako si lahko zvečer pričarate nežno osvetlitev sobe, ko kaj ustvarjate bolj močnejšo, morebiti hladno belo svetlobo, čez dan nevtralno belo barvo, ki jo strokovnjaki najbolj priporočajo, ob posebnih priložnostih, pa lahko prostor barvno osvetlite.
  • Upravljamo jo s pomočjo pametnega telefona in aplikacije WIFI – SMART TUYA. Aplikacijo lahko brezplačno prenesemo na platformi Android v Googlu Play in Apple iOS v trgovini App Store. Serija WIFI SMART LED se samodejno poveže z brezžičnim omrežjem. Po namestitvi aplikacije in kratke konfiguracije so vse funkcije na voljo od kjerkoli po svetu, pod pogojem, da imamo dostop do interneta in je sijalka v dosegu omrežja Wi-Fi.
  • Sveti z močjo 5W, s svetilnostjo 400lm, pod kotom 120°.
  • Sijalka ne povzroča UV sevanja, zato ne bo negativno vplivala na vaše zdravje.
  • Napaja se preko omrežja AC220-240V, 50/60Hz.

Delovala bo kjerkoli jo boste potrebovali, zato je primerna za stanovanjske prostore: dnevne sobe, spalnice, otroške sobe itd., poslovne prostore, hotele, razstavne prostore, itd.

Dodatne informacije

Moč

5W

Energijska učinkovitost

G

Mere

Ø50×55 mm

Svetilnost

400lm

Kot svetilnosti

120°

Poraba

5kWh/1000h

Priključna napetost

AC220-240V

Svetlobni tok

SMD 2835

Način komuniciranja s sijalko

WIFI – SMART TUYA aplikacija, deluje z Alexa, Siri, Alisa, Google Assistant glasovnih pomočnikov, itd.

Zatemnilna

DA

IP ZAŠČITA

IP20

Garancija (meseci-m)

12m