G

LED trak 5050 RGB 7W/m 60LEDs/m 12V IP65 5m

4,75 23,75  Brez DDV: 3,89 

SKU: VT-5050-60-IP65-RGB
Obriši

Opis

LED trak je pakiran po 5m skupaj, zato imate možnost naročila samo po 5m. V kolikor ga potrebujete več, pa pri oddaji naročila 1kom pomeni 5m, 2kom 10m, itd.

Značilnosti:

  • so svetlobna telesa, ki svetijo z močjo 7W/M in svetilnostjo 1000lm/M (14-16lm/LED).
  • Trak ponuja paleto barv (RGB), kar omogoča, da svetlobo v prostoru prilagajate trenutnim željam in potrebam.
  • Je prevlečen s silikonom, tako da je neprepusten za prah in vodo, ter druge škodljive vplive, kar nam omogoča, da ga lahko namestimo tudi zunaj hiš in ostalih objektov (na nadstreške, na robove oken, itd).
  • Pakirano je po 5M traku, ki pa ga je možno rezati.
  • Širina traku je 10mm.
  • Vsebuje LED diode SMD 5050 (60LED s/M).

Najpogosteje jih uporabljamo za osvetlitev: stopnic in hodnikov, sten ali stropov, ogledal, kuhinjskih pultov in »cokla«, okenskih polic, kopalniških omaric, nadstreškov, teras, garažnih vrat, baldahinov, balkonov, tend, itd

Najpogosteje jih uporabljamo v dekorativne namene in sicer za osvetlitev: sten ali stropov, kuhinjskih pultov in »cokla«, raznih obrob, televizorja, omar, nadstreškov, škarp, itd.

Zraven je potrebno dokupiti tudi ustrezen pretvornik oz. napajalnik ter daljinec za upravljanje LED traku. Pri napeljavi pazimo, da priključimo sprejemnik med LED napajalnik in LED trak. Za vklop/izklop in spreminjanje barve, pa uporabimo za ta trak primeren daljinski upravljalnik.

Ponujamo vam tudi alu profile, kamor lahko trak vstavite, za lepši izgled.

Pri nas lahko dobite tudi klasičen trak RGB – IP20 in takega, ki poleg barvne palete (RGB) ponuja tudi opcijo bele svetlobe (RGB + W – IP20).

Prav tako ponujamo trak z enakimi karakteristikami v toplo beli, nevtralno beli ali hladno beli barvi, pri čemer lahko izbirate med takim s silikonsko zaščito (vodotesni – IP65) ali takim, brez zaščite za vdor vode (IP20).

Dodatne informacije

Moč

7W

Energijska učinkovitost

G

Mere

1m, 5m

Svetlobni tok

SMD 5050

IP ZAŠČITA

IP65

Življenjska doba izdelka (ure-h)

20.000 h

Garancija (meseci-m)

24m

Barva svetlobe

RGB