Stenski UPRAVLJALNIK Mi-light nadgradni SMART MONO 1-cona FUT087

16,99  Brez DDV: 13,93 

SKU: FUT-087, FUT-087-B
Obriši

Opis

Ta stenski daljinski Mi-Lightov upravljalnik je namenjen podpori MONO izdelkov.

Izbirate lahko med belo ali črno barvo telesa.

Narejen je iz visoko kakovostnega kaljenega jekla, neobčutljivega na praske in drobljenje. Za delovanje potrebuje 2 bateriji tipa AAA (3V).

Ima tri funkcije: VKLOP svetila (ON), IZKLOP svetila (OFF) in gumb v obliki lune, ki je namenjen ZATEMNJEVANJU svetila. Ta je na eni strani ožji (slabša osvetlitev), na drugi pa vse širši (vedno boljša osvetlitev). Upravljamo ga tako, da s prstom vlečemo po lunici. Tako nam omogoča nemoteno prilagajanje svetlosti bele svetlobe.

Ima tudi dodatno funkcijo nočne osvetlitve, ki jo aktiviramo tako, da dlje časa držimo gumb OFF.  Lučka na malem ekranu se bo vklopila in svetila v prijetni svetlobi. Tako bo nočno vstajanje prijetnejše.

Namestitev je zelo enostavna, brez ožičenja in se namesti s pomočjo priloženega dvostranskega lepilnega traku ali vijakov.

Komunikacija s svetili poteka brezžično. Ukazi pridejo od zatemnilnika na LED trak ali drugo MI-lightovo svetilo preko visokih radijskih valov (RF2.4G), pri čemer je kontrolna razdalja 30m. Stikalo ima vgrajeno močno zaščito proti motnjam.

Dodatne informacije

Barva telesa izdelka

bela, črna

Mere

Φ80×17 mm

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

Oddajna moč

6dBm

Napetost (V)

3V (2xAAA baterija)

Garancija (meseci-m)

12m