Stenski UPRAVLJALNIK Mi-light nadgradni SMART MONO 4 cone 3V FUT-B1

32,94  Brez DDV: 27,00  Brez DDV: 0,00 

SKU: FUT-B1

Opis

Je stenski MONO stekleni zatemnilnik na dotik, bele barve. Zagotavlja 4-conski individualni nadzor, pri čemer vsaka cona oz. območje krmili nešteto število svetilk ali krmilnikov. Namenjen je enobarvnim LED trakovom.

Narejen je iz visoko kakovostnega kaljenega jekla, neobčutljivega na praske in drobljenje.

Ima zelo natančni zaslon, občutljiv na dotik. Lučka ob dotiku na zaslon utripne, stikalo pa spusti zvok. Omogoča nemoteno prilagajanje svetlosti bele svetlobe. Komunikacija z izdelki poteka brezžično. Za delovanje potrebuje 2 bateriji tipa AAA (3V). S pritiskom na stikalo se bo LED trak vklopil. Možno pa ga je tudi postopoma zatemnjevati (1 – 100%) tako, da prst nekaj časa držimo na stikalu.

Ima tudi dodatno funkcijo zakasnitvenega izklopa 60S, ki omogoča, da se bo LED trak samodejno izklopil po 60-tih sekundah in nam tako omogoča, da bomo varno prispeli do želenega mesta.

Namestitev je zelo enostavna, brez ožičenja, držalo pa je magnetno. Ukazi pridejo od zatemnilnika na LED trak ali drugo MI-lightovo svetilo preko visokih radijskih frekvenc (RF2.4G) pri čemer je kontrolna razdalja 30m.

 

Dodatne informacije

Barva telesa izdelka

bela

Frekvenca prenosa

2,4GHz

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

Oddajna moč

6dBm

CONE

4 Cone

Napetost (V)

3V (2xAAA baterija)

Mere

86x86x16 mm

Garancija (meseci-m)

12m