Stenski UPRAVLJALNIK Mi-light nadgradni SMART RGB/RGBW/RGB+CCT 1-cona FUT-B0

24,60  Brez DDV: 20,16  Brez DDV: 0,00 

SKU: FUT-B0

Opis

Je stenski upravljalnik iz Mi-lightove serije FUT-B0, namenjen za eno cono. Zasnovan je tako, da podpira vse izdelke Mi-Light (razen FUT037 in FUT038). Uporabljamo ga lahko torej v kombinaciji z RGB, RGBW ali RGB+CCT LED trakovi.

Upravljamo ga na dotik. Pri tem spušča zvoke, ki pa jih lahko tudi izklopimo. LED stikalo RGB+CCT omogoča nemoteno prilagajanje svetlosti, barve svetlobe, nasičenosti in barvne temperature bele svetlobe. Ima barvno kolo, ki je zelo enostavno za uporabo. Kadar želimo spremeniti barvo svetlobe, se preprosto samo dotaknimo želene barve na upravljalniku in LED trak (oz. drugo svetilo) bo zasvetilo v želeni barvi. Izbiramo lahko kar med 16-stimi milijoni barv. Poleg tega lahko izbiramo med toplo, nevtralno ali hladno belo barvo svetenja.

Ob desni strani ima opcijo zatemnjevanja. Kadar hočemo trak zatemniti, se le dotaknemo stopnje zatemnitve.

Narejen je iz visoko kakovostnega kaljenega jekla, neobčutljivega na praske in drobljenje.

Napaja se na dve AAA bateriji, ki nista priloženi.

Ima tudi dodatno funkcijo zakasnitvenega izklopa 60S, ki omogoča, da se bo LED trak samodejno izklopil po 60-tih sekundah in nam tako omogoča, da bomo varno prispeli do želenega mesta.

Namestitev je zelo enostavna, brez ožičenja, držalo pa je magnetno. Namestimo ga  z uporabo priloženega dvostranskega traku ali vijakov.

Ukazi pridejo od zatemnilnika na LED trak ali drugo MI-lightovo svetilo preko visokih radijskih frekvenc (RF2.4G). Upravljamo ga lahko na maksimalni razdalji 30m.

Dodatne informacije

Barva telesa izdelka

bela

Mere

86x86x16 mm

Frekvenca prenosa

2,4GHz

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

Metoda modulacije

GFSK

Oddajna moč

6dBm

Moč pripravljenosti

20uA

Garancija (meseci-m)

12m