Vse kategorije

LED ZUNANJA SVETILA za vse vaše potrebe

LED ZUNANJA SVETILA za vse vaše potrebe

V zadnjih nekaj letih prodaja LED svetil močno narašča, saj je z vidika porabe energije najbolj učinkovita. Življenska doba le-teh pa daljša.

Ustrezna razsvetljava notranjih prostorov je pomembna za učinkovito in kvalitetno bivanje. Z LED zunanjo razsvetljavo pa lahko svojemu domu poleg estetike dodate še varnost.

Z dodatkom dekorativnih luči na prostem boste enostavno ustvarili ambient, ki je topel in okolju prijazen.

Prav tako je v porastu uporaba SOLARNIH svetilk. Namestitev je enostavna, saj ni skrbi z elektro napeljavo. Stroški vzdrževanja solarne LED svetilke so skoraj zanemarljivi, saj je sončna energija brezplačna. Solarne svetilke so zasnovane na energetsko varčnih LED svetilih ter zmogljivejših solarnih modulih. Tako zasnovana solarna svetilka zagotavlja da bo solarna LED luč delovala tudi če bo nekaj dni slabo vreme.

Varnostna osvetlitev
Prav tako se lahko odločite za različne vrste senzorskih luči, ki se ob mraku vklopijo in ob zori izklopijo, kar vam prihrani skrbi, čas in energijo.

Ne glede na to, kakšno zunanjo razsvetljavo si želite, vam priporočamo posvet. Mi vam poleg hitre dostave, nizkih cen in varnega nakupa, lahko tudi svetujemo in tako boste izbrali najbolj primerno osvetlitev za vaše želje in potrebe.