-20%

Stenski UPRAVLJALNIK Mi-light nadgradni K1 baterijski CCT krmilnik

19,99  Brez DDV: 16,39  Brez DDV: 0,00 

SKU: FUT-K1

Opis

Ta stenski daljinski Mi-Lightov upravljalnik je namenjen zatemnjevanju enobarvnih LED trakov oz. CCT (trakov, ki imajo v sebi tri barve svetlobe – toplo, nevtralno in hladno belo).

Narejen je iz visoko kakovostnega kaljenega jekla, neobčutljivega na praske in drobljenje. Za delovanje potrebuje 2 bateriji tipa AAA (3V).

Ima tri funkcije: VKLOP svetila (pritisk), IZKLOP svetila (pritisk) in gumb in funkijo vrtenja gumba, ki je namenjen ZATEMNJEVANJU svetila.  Tako nam omogoča nemoteno prilagajanje svetlosti bele svetlobe.

Namestitev je zelo enostavna, brez ožičenja in se namesti s pomočjo priloženega dvostranskega lepilnega traku ali vijakov.

Komunikacija s svetili poteka brezžično. Ukazi pridejo od zatemnilnika na LED trak ali drugo Mi-lightovo svetilo preko visokih radijskih valov (RF2.4G), pri čemer je kontrolna razdalja 30m. Stikalo ima vgrajeno močno zaščito proti motnjam.

Mi-Light K1 daljinski upravljalnik za žarnice in LED trakove, zelo enostaven za sestavo in konfiguracijo, vam bo omogočil upravljanje osvetlitve vašega doma na razdalji 30m s preprostim kolescem. Vašim svetilkam lahko spremenite temperaturo svetlobe iz tople v hladno in obratno. Ta krmilnik LED trakov deluje s preprosto gumbasto baterijo CR2032 in ga je mogoče hitro namestiti z obojestranskim lepilom, vijaki ali magnetom na kovinske površine. Za vklop ali izklop samo pritisnite kolesce na sredini. Če želite spremeniti jakost svetlobe, morate preprosto obrniti kolesce v desno ali levo. Če želite spremeniti temperaturo vaše svetlobe, samo vklopite napravo in pritisnite kolesce za 3 sekunde: na ta način boste preklopili v način Dualwhite in z vrtenjem kolesca spremenili svetlobo iz hladne v toplo in obratno. Za nastavitev načina mehke svetlobe (nočna svetloba) tako, da držite osrednje kolesce 3 sekunde pri izklopljeni napravi. Kako povezati krmilnik z LED trakom? Postopek je res zelo preprost. Izklopite svetilko, ki jo želite združiti, in jo po 10 sekundah ponovno prižgite. Nato 3-krat v 3 sekundah na kratko držite gumb “SET” (ki se nahaja na zadnji strani naprave). Indikatorska lučka se prižge in 3-krat počasi utripne. To bo pomenilo, da je bila povezava uspešna.

TEHNIČNE LASTNOSTI: Model: K1 Napajanje: 3V gumbna baterija (CR2032) Oddajna moč: 6dBm Poraba v stanju pripravljenosti: <6uRF signal: 2,4 GHz Nadzorna razdalja: 30m Delovna temperatura: -10 ~ 40C Združljivost: FUT035S / FUT036S / Sprejemniki LS4 / FUT035W / FUT036W; Žarnice in reflektorji Milight Dualwhite

 

Dodatne informacije

Barva telesa izdelka

bela

Mere

86x86mm

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

Oddajna moč

6dBm

Napetost (V)

3V gumbna baterija (CR2032)

Garancija (meseci-m)

12m