Kontroler Mi-light za RGB+CCT LED trak RF2.4G DC12-24V 6A/kanal FUT039

15,80  Brez DDV: 12,95  Brez DDV: 0,00 

SKU: FUT-039

Opis

Gre za Mi-lightov kontroler (uporabljata se tudi izraza sprejemnik in krmilnik) za RGB+CCT LED trak (in Mi-lightove LED sijalke, svetila), ki omogoča spreminjanje svetlobe. Uporablja se za barvni LED trak RGB v kombinaciji z belo barvo (CCT). Kar pomeni, da lahko trak po želji prižigate tako v barvah, kot tudi v beli barvi. Izbirate lahko med toplo belo, nevtralno belo ali hladno belo barvo svetlobe.

ZNAČILNOSTI:

  • kontroler omogoča nadzor barve (16 milijonov barv + toplo, nevtralno in hladno bela barva) ter spreminjanje svetlosti in temperature barve RGB+CCT LED traku (in LED sijalk ter svetil iz Mi-lightove serije).
  • Združljiv je z daljinskim upravljalnikom za RGB+CCT LED trak Mi-Light FUT092.
  • En kontroler oz. krmilnik LED traku lahko signale iz daljinskega upravljalnika prenese na drug krmilnik v dosegu 30m, pri čemer je oddaljenost daljinskega upravljalnika lahko neomejena. Kar pomeni, da smo lahko npr. v enem prostoru in upravljamo LED trak s pomočjo daljinskega upravljalnika (npr. ga vklopimo/izklopimo, mu spremenimo barvo, ga zatemnimo, …) v drugem prostoru, ne da bi se zato morali vstati.
  • Deluje na osnovi visokih radijskih frekvenc (RF2.4G), zato sprejemnik ne rabi biti viden (ga lahko skrijemo).
  • Je dejansko vmesni člen med LED trakom (svetilom) in napajalnikom.
  • Možno ga je upravljati tudi s pomočjo pametnih telefonov APP control, podpira pa tudi glasovni nadzor tretjih oseb, kot so amazon alexa in Google Assistant.
  • Domet je cca 30m.

Dodatne informacije

Barva telesa izdelka

bela

Frekvenca prenosa

2,4GHz

Nadzorna razdalja (domet)

cca. 30m

Oddajna moč

6dBm

Napetost (V)

12A

Mere

37,5x22x119 mm

Garancija (meseci-m)

12m