LED svetilka za stroje 27W 6000k 3510lm 10-30V ROBOCZA okrogla

9,00  Brez DDV: 7,38  Brez DDV: 0,00 

SKU: LVT-5192

Opis

Je LED svetilka, okrogle oblike, namenjena delovni razsvetljavi na področju gradbeništva in kmetijskih strojev.

Prav tako se  uporablja tudi za razsvetljavo na čolnih/jahtah, služi kot dodatna razsvetljava v tovornjakih in avtobusih, pa tudi v delavnicah in garažah.

Je odličen vir močne in svetle svetlobe (v obliki Epistar LED), ki se ne segreva tudi pri zelo dolgem delovanju. Narejena je iz kvalitetnega aluminija, nerjavečega jekla in akrilnega stekla (pleksi steklo oz. PMMA). Ohišje je hermetično, zato bo delovala tudi v najzahtevnejših pogojih (odporna na vdor vode, prahu, snega, itd). Opremljena je z zelo močnimi in učinkovitimi LED diodami, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi LED diod, predstavlja priročno, ekonomično in sodobno rešitev, saj LED diode zagotavljajo nižje stroške porabe električne energije, a vseeno energetsko zelo močan in učinkovit svetlobni tok. Zasnovana je za uporabo v skladu z ekološkimi standardi.

Epistar LED so močni svetlobni viri, ki so bili nameščeni v LED halogenih. To so pogosta in hkrati zelo napredna tehnologija, ki je trenutno na voljo na trgu. Epistar LED so energetsko zelo učinkovite svetlejše LED dioede, ki porabijo manj energije in oddajajo visokokakovostni žarek svetlobe. Zanje je značilna podaljšana življenjska doba, hkrati pa ohranjajo ostro in močno svetlobo.

Svetilka je nagibna. S tem omogoča enostavno spremembo smeri svetlobnega toka. Tako lahko določen predmet ali območje osvetlimo na enostaven način.

 

Na voljo je tudi kvadratna oblika.

Dodatne informacije

Moč

27W

Mere

113x125x24 mm, dolžina kabla: 200 mm

Barva ohišja

črna

Material

aluminij + nerjaveče jeklo + PMMA

Svetilnost

3510lm (130lm/W)

Kot svetilnosti

30°

Barva svetlobe

hladno bela 5500K – 6500K

Vhodna napetost:

10-30V DC

Število LED

9

Tip LED diod

9x3W Epistar LED

Poraba

27kWh/1000h

IP ZAŠČITA

IP67

Življenjska doba izdelka (ure-h)

50.000 h

Garancija (meseci-m)

12m