-10%

Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED 768W 6000K 243×483 cm

550,00  Brez DDV: 450,82  Brez DDV: 0,00 

SKU: HEXAGON-20871

Opis

Če iščete sodobno, zanesljivo in učinkovito razsvetljavo za vaš prostor je HEXAGON LED prava izbira za vas.

Prostoru boste dodali estetsko in funkcionalno vrednost ter izboljšali kakovost osvetlitve.

Svetlobni sistem HEXAGON je zgrajen na osnovi konektorjev. Sestava takšne konstrukcije je zelo enostavna. Celotna svetlobna površina temelji na različnih tipih hitrih priključkov in LED modulih različnih dolžin. Integrirana zasnova vtiča in konektorja omogoča enostavno sestavljanje segmentov svetilk. Ta rešitev vam omogoča, da ohranite popolno obliko celotne strukture.

Značilnosti izdelka:

 • Svetilka se ponaša z dvonivojskim ohišjem iz aluminija, ki omogoča boljše odvajanje od toplote. Ta trdna in robustna konstrukcija zagotavlja, da je popolnoma odporna proti koroziji, kar vam daje mir in zagotovilo, da bo vaša investicija trajala leta.
 • Njegova univerzalna barvna obdelava zagotavlja, da se bo prilagodila kateri koli notranji dekoraciji, kar pomeni, da je idealna za vsak prostor in stil.
 • Trpežna mlečna prevleka PC ne le izboljšuje prepustnosti svetlobe, temveč tudi zagotavlja dodatno zaščito, zaradi česar je idealna za prostore z večjo nevarnostjo poškodbe.
 • HEXAGON LED se ponaša z revolucionarnim brezžičnim montažnim sistemom, ki omogoča enostavno sestavljanje in namestitev. Tudi največje konstrukcije so sedaj lahko zelo preproste za sestavo.
 • Led čipi visoke svetlosti in učinkovitosti v kombinaciji s trpežno prevleko zagotavljajo neverjetno svetlobo in enakomerno svetlobno površino.

Sodoben HEXAGON LED sistem razsvetljave predstavlja revolucijo v svetu notranje osvetlitve, zlasti za garaže in delavnice. Z dimenzijami 243×483 cm in hladno belo barvo svrtlobe (6000K), ponuja optimalno osvetlitev, ki vam omogoča videti vse detajle v prostoru. Njegov edinstveni vzorec, ki spominja na satje, pripomore k estetskemu doprinosu, medtem ko modularni sistem ponuja visoko prilagodljivost, omogoča ustvarjanje neskončnih vzorcev in se prilagaja različnim potrebam uporabnika. Poleg tega HEXAGON LED, s skrbno oblikovanimi osnovnimi komponentami, zagotavlja, da je ta linearna razsvetljava ne le funkcionalna, ampak tudi estetsko dovršena, ki dodaja karakter kateremu koli prostoru.

Komplet vsebuje:

LED paneli:

 • LED panel dolžina 0,4 m – 57 kom
 • LED panel dolžina 1,2 m – 12 kom

Konektorji:

 • zunanji konektor za priklučitev – 1 kom
 • priključek za zunanji okvir – 8 kom
 • zunanji kotni konektor – 3 kom
 • notranji trojni konektor – 27 kom
 • notranji kotni konektor – 17 kom
 • napajalni kabel, 1m – 2 kom

Ta obsežen nabor komponent omogoča strankam ne le ustvarjanja edinstvenih in prilagojenih vzorcev osvetlitve, ampak tudi zagotavlja, da je namestitev sistema hitra in enostavna.

Ne glede na to ali gre za osvetlitev garaže, delavnice, pisarne ali drugih večjih površin, ta paket vsebuje vse potrebne elemente za izvedbo vašega projekta.

Dodatne informacije

Moč

768 W

Barva svetlobe

hladno bela 5500K – 6500K

Svetilnost

58740 lm

Material

aluminij

Mere

2430×4830 mm

Priključna napetost

230V

Zatemnilna

NE

IP ZAŠČITA

IP54

Garancija (meseci-m)

24m