Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED 368W 3000K 297×412 cm

587,82  Brez DDV: 481,82  Brez DDV: 0,00 

SKU: HEXAGON-22134

Opis

Če iščete sodobno, zanesljivo in učinkovito razsvetljavo za vaš prostor je HEXAGON LED prava izbira za vas.

Prostoru boste dodali estetsko in funkcionalno vrednost ter izboljšali kakovost osvetlitve.

Svetlobni sistem HEXAGON je zgrajen na osnovi konektorjev. Sestava takšne konstrukcije je zelo enostavna. Celotna svetlobna površina temelji na različnih tipih hitrih priključkov in LED modulih različnih dolžin. Integrirana zasnova vtiča in konektorja omogoča enostavno sestavljanje segmentov svetilk. Ta rešitev vam omogoča, da ohranite popolno obliko celotne strukture.

Značilnosti izdelka:

  • Svetilka se ponaša z dvonivojskim ohišjem iz aluminija, ki omogoča boljše odvajanje od toplote. Ta trdna in robustna konstrukcija zagotavlja, da je popolnoma odporna proti koroziji, kar vam daje mir in zagotovilo, da bo vaša investicija trajala leta.
  • Njegova univerzalna barvna obdelava zagotavlja, da se bo prilagodila kateri koli notranji dekoraciji, kar pomeni, da je idealna za vsak prostor in stil.
  • Trpežna mlečna prevleka PC ne le izboljšuje prepustnosti svetlobe, temveč tudi zagotavlja dodatno zaščito, zaradi česar je idealna za prostore z večjo nevarnostjo poškodbe.
  • HEXAGON LED se ponaša z revolucionarnim brezžičnim montažnim sistemom, ki omogoča enostavno sestavljanje in namestitev. Tudi največje konstrukcije so sedaj lahko zelo preproste za sestavo.
  • Led čipi visoke svetlosti in učinkovitosti v kombinaciji s trpežno prevleko zagotavljajo neverjetno svetlobo in enakomerno svetlobno površino.

Sodoben HEXAGON LED sistem razsvetljave predstavlja revolucijo v svetu notranje osvetlitve, zlasti za garaže in delavnice. Z dimenzijami 297×412 cm in toplo barvo 3000K ponuja optimalno osvetlitev, ki vam omogoča videti vse detajle v prostoru. Njegov edinstveni vzorec, ki spominja na satje, pripomore k estetskemu doprinosu, medtem ko modularni sistem ponuja visoko prilagodljivost, omogoča ustvarjanje neskončnih vzorcev in se prilagaja različnim potrebam uporabnika. Poleg tega HEXAGON LED, s skrbno oblikovanimi osnovnimi komponentami, zagotavlja, da je ta linearna razsvetljava ne le funkcionalna, ampak tudi estetsko dovršena, ki dodaja karakter kateremu koli prostoru.

Komplet vsebuje:

LED paneli:

  • LED plošča dolžina 565 mm – 46 kom

Konektorji:

  • trojni priključek – 21 kom
  • kotni konektor – 15 kom
  • napajalni kabel, 1m – 1 kom
  • set konektorjev za montažo

Ta 368W modularni sistem je primeren za osvetlitev približno 100m² velik prostor na višini stropa okoli 5m.

Dodatne informacije

Moč

368 W

Barva svetlobe

toplo bela 2700K – 3000K

Svetilnost

58740 lm

Material

aluminij

Mere

2975×4122 mm

Priključna napetost

230V

Zatemnilna

NE

IP ZAŠČITA

IP54

Garancija (meseci-m)

24m