-30%

Set za samodejno LED osvetlitev stopnišča

226,30  Brez DDV: 185,49  Brez DDV: 0,00 

SKU: MONO-1

Opis

Set za samodejno LED osvetlitev stopnišča z možnostjo osvetlitve od  5 do 20 stopnic.

Komplet je sestavljen iz krmilnika stopnic MONO-1 in dveh senzorjev gibanja/mraka. Potrebujete še ustrezen LED trak in ustrezen LED napajalnik.

Ob primerni izbiri LED traku je osvetlitev elegantna, energijsko varčna in stopnišče odlično osvetljeno.

Maximalna obremenitev do 1A na stopnico.

V kompletu so NAVODILA ZA MONO-1 slo za montažo LED stopniščne osvetlitve. Modularni LED stopniščni set za stopniščno osvetlitev je namenjen za notranjo uporabo.

Krmilnik je nameščen v univerzalnem ohišju DIN Z-104, kar omogoča montažo krmilnika tako na DIN letev kot tudi v predhodno pripravljeno centralo brez DIN letve. Programiranje poteka z mikrostikali, stanje programiranja pa se vizualizira z LED diodami – celoten postopek je preprost in intuitiven. Stopniščni krmilnik je spajkan ročno. Ta pristop omogoča natančne električne povezave med elementi. Baker na spajkalnih poteh je debel 105 mikronov, kar zagotavlja brezhibno delovanje naprave. Elementi iz katerih je regulator zgrajen so vrhunske kakovosti, kar zagotavlja njegovo dolgoročno brezhibno delovanje. Procesor je nameščen v podnožju – zahvaljujoč temu ga je v primeru prenapetosti v omrežju ali nenamerne poškodbe s strani uporabnika mogoče enostavno zamenjati, ne da bi morali plačati strošek zamenjave celotnega krmilnika.

Lahko si ogledate tudi video vodič o namestitvi, implementaciji in programiranju krmilnika po korakih.

Sodobna tehnologija nas je navadila na tri stvari: na udobje, ekološko izkoriščanje možnosti in na omejevanje le z lastno domišljijo. Z našim sistemom osvetlitve stopnic lahko ustvarite sodoben projekt, usmerjen v minimalizem, ali dizajnerski projekt, poln sijaja v izvirnosti razporeditve svetlobnih virov. 

Dodatne informacije

Material

ABS

Maksimalna obremenitev (LED svetila)

do 1A/stopnico

IP ZAŠČITA

IP20

Garancija (meseci-m)

24m